Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/virtual/vasimado.hu/htdocs/wp-content/themes/workout/functions.php on line 310 Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/virtual/vasimado.hu/htdocs/wp-content/themes/workout/functions.php on line 311
Bajai Attila

SFB Instruktor

“Ne gondold, hogy egy egyszerű fekvőtámasz nem változthahatja meg az életed.”

Kerestem a számomra legmegfelelőbb mozgásvilágot

Gyerekkoromtól kezdve aktívan sportolok. Édesapám asztalitenisz szakedző, általa betekintést nyerhettem a sport világába, megismerhettem az élvezetét és jótékony hatásait. Később több sportágban is kipróbáltam magam, mindig vonzottak a kihívások. 17 éves koromig, igazolt játékos lévén, a labdarúgás foglalta el az első helyet a sporttevékenységeim között.

Ezután volt egy kis szünet a rendszerességben kerestem a számomra legmegfelelőbb mozgásvilágot. 21 éves koromban kezdtem el megismerkedni a saját testsúlyos edzés szépségeivel majd fél évvel később, 2011 októberétől elkezdtem komolyan foglalkozni vele. Ekkor ismerkedtem meg a kettlebellel és a Strongfirst rendszerrel is, ami nagy hatást gyakorolt rám.

2013 áprilisában elvégeztem a StrongFirst Bodyweight képzését. Ez a saját testsúllyal végzett gyakorlatokból felépített rendszer rávilágított arra, hogy mennyire összetett dolog a helyes mozgásminták elsajátítása és az erőnövelés. Rengeteget tanultam nagy tudású és félelmetes erőről tanúbizonyságot tevő instruktoraimtól ami sokat változtatott a mozgáshoz való hozzáállásomon.

Dep edzései:
Ground Force Method

“A Ground Force Method olyan mozgásrendszer, ahol az elsődleges cél az, hogy javítsuk a mozdulato…

Saját Testsúlyos Edzés

A calisthenic azaz saját testsúlyos edzés gyökerei több ezer évre nyúlnak vissza, de napjainkban …

Kinek ajánlom?

Mindenkit szeretettel várok aki szeretne erősebb lenni, szebben és jobban mozogni egy biztonságos, jól felépített rendszer keretein belül.


Email címed (kötelező megadni)

Neved (opcionális)

Telefonszámod (opcionális)

Melyik órára jelentkezel? (opcionális)

Saját Testsúlyos EdzésPrimal Move

Üzeneted

Kérünk töltsd ki ezt a mezőt hogy meggyőződhessünk arról hogy nem vagy robot.

captcha