Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/virtual/vasimado.hu/htdocs/wp-content/themes/workout/functions.php on line 310 Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/virtual/vasimado.hu/htdocs/wp-content/themes/workout/functions.php on line 311
Brazil jiu jitsu

Fedezd fel, aki vagy……

Nem kell harcosnak lenned ahhoz, hogy elkezd a brazil jiu jitsu -t!

De kinek is való a Brazil Jiu Jitsu?

Mindenkinek, és ezt komolyan is gondoljuk!

Nagyon nehezen megközelíthető, megfoghatatlan és a laikus számára érthetetlen dolog ez. Kívülállóként szemlélve a küzdősportot, nem áll másból, minthogy két ember üti, rúgja, fojtja egymást “párolgó tesztoszteron szagban”. Ez csupán külsőség és igazán csak az lát e mögé, aki maga is tevékenyen részt vesz az edzéseken, és egy viszonylagos időt már eltölt a harcművészetek gyakorlásában.

Az út belső tartalma az, ami a harcost valóban mozgatja, a felszín csak egy valóban látványos, ám sekélyes külsőség. Az ember a küzdősportot tanulva lemond a mindennapok megszokott kényelméről, hiszen mennyivel könnyebb tréning helyett otthon maradni, televíziót bámulni kedvenc csemegéinket majszolva.

Miért?
  • Nem kell, hogy hajlékony legyél – edzéseink során figyelünk arra, hogy a földharchoz szükséges ízületi mozgékonyságot és hajlékonyságot folyamatosan szerezd meg.
  • Vagy erős – nálunk nem egyszerűen erős, hanem BJJ erős leszel. Ha még sosem harcoltál a földön, nos – a különbség megmagyarázhatatlan.
  • Esetleg fitt – a földön más szabályok érvényesek, minden mozdulatért meg kell küzdened az ellenfél teste, a saját tested és a gravitáció ellenében. Fitt leszel? Garantáljuk.
  • Vagy versenyzői alkat – nálunk nem kell versenyezned, csak magaddal. Ha mégis versenyen méretnéd meg tudásod, segítünk.

Mindegy, hogy remek fizikia kondícióban vagy, esetleg már az első emeletre menet is meg kell pihenned pár lépcsófok után. Nem az a lényeg, aki most vagy,hanem akivé a Brazil Jiu Jitsu gyakorlása során válsz.

BJJ logo Brazil Jiut Jitsu BudapestTeljesen mindegy, hogy idős, esetleg fiatal vagy, erős vagy gyenge hatalmas vagy, esetleg törékeny…férfi vagy nő. Az is mindegy, hogy versenyezni szeretnél vagy sem – szívesen fogadunk. Csapatunk tagjai nem írhatók le egyeten szóval, többségünk teljes mértékben kezdőként vágott bele a brazilian jiu-jitsu tanulásába. Edzéseink során megtanulod hogyan vidd a küzdelmet a földre, ahol már a BJJ szabályai érvényesek. Filozófiánkról többet megtudhatsz ide kattintva.[/column]

Brazil Jiu Jitsu a Vasimádóban

Attila Kovács Attila Brazil Jiu Jitsu Európa Bajnok- Faixa Marrom