Kettlebell edzés

Az egykoron gabonamérésre használt súly a XX. században folyamatosan hódította meg a világot köszönhetően egyszerűségének és sokféle gyakorlat eszközeként sokoldalúságának. Ebben a folyamatban óriási szerepe volt egy korábban orosz kiképzőtisztnek, Pavel Tsatsoline-nek, aki a gyakorlatokat rendszerbe szervezte és világszerte népszerűsítette.

Ez a kettlebell rendszere.

A Vasimádó kettlebell edzései az erő és állóképesség fejlesztésére, a helyes tartás megőrzésére, javítására és fejlesztésére fókuszálnak mind statikus, mind dinamikus gyakorlatok elvégzésén keresztül. Kiscsoportos óráinkon figyelmet fordítunk az egyéni igényekre a csoport együttes haladása mellett.

Edzéseinken a kettlebell súlyok széles választéka lehetővé teszi, hogy minden korosztály, csoport vagy egyén megtalálja az adott gyakorlathoz legmegfelelőbb eszközt illetve, a saját testsúlyos gyakorlatoknak köszönhetően, az edzések változatos és kihívásokkal megtűzdelt módon fejlesztik az általános kondíciót.

Az edzéseken figyelmet fordítunk arra, hogy az edzőtársaink megszerzett tudásukat és erőlétüket külön események, kihívások, versenyek keretén belül mérni tudják, ezáltal folyamatosan új és új kihívások elé állítva saját magukat.

A közös cél összehoz, ezért az események között megtalálhatóak összejövetelek, illetve táborok is, ahol van lehetőség egymást még jobban megismerni.