Rólunk

Célunk az, hogy minél több ember megismerje a mozgás szeretetét. Fontosnak tartjuk, hogy legyen egy olyan hely, ahol az azonos célú emberek szívesen mozognak együtt, jól érzik magukat és érzik a fejlődést.

Szeretnénk olyan közösséget létrehozni, ahol a résztvevők a közös edzésen keresztül ismerik meg saját magukat és egymást, illetve a közös cél miatt, egymást erősítve szoros kapcsolatok alakulnak ki.

Ez a Vasimádó szellemisége.

A hozzánk ellátogatók kiscsoportos edzéseinken keresztül tudják megtapasztalni az erő növekedését, legyen az fizikai, vagy mentális erő, fejleszteni az állóképességet, vitalitást, megőrizni vagy visszaszerezni az egészségét a mozgáson keresztül. Ezért edzéseink kis létszámúak, amely lehetőséget biztosít, hogy az egyéni fejlődést követni lehessen, mindenkire jusson figyelem és kialakulhasson a csapatszellem.

Ajánljuk tinédzsereknek, mert jó közösségépítésre; ajánljuk fiataloknak, mert jó kikapcsolódni a hétköznapokból; ajánljuk középkorúaknak, mert jó egészségesnek lenni; és ajánljuk mindenkinek, akinek fontos az ízületek egészsége, a hatékony keringési rendszer, a fejlődő izomzat, a helyes tartás vagy csak egyszerűen jól akarja érezni magát a bőrében.